E TWİNNİNG ETKİLEŞİMLİ ÖYKÜLER

Okulumuz Anasınıfı C Şubesi öğrencilerimiz e Twinning ile Etkileşimli Öyküler projesine başlamıştır. Projemizde Okulöncesi dönemde etkileşimli hikaye kitabı okuma çalışmaları ile yazı ve fonolojik farkındalık oluşturarak ,erken okuma yazma becerilerini edinmelerini sağlayarak ; çocuğun sosyal ,duygusal bilişsel ve dil gelişimlerini olumlu yönde geliştirerek ,eleştirel ve yaratıcı düşünme ile soru sorma becerilerini kazandırmaktır.

Proje ortakları ile seçtiğimiz hikaye kitaplarını Kasım-Nisan ayları aralığında etkileşimli kitap okuma niteliklerine uygun drama ,kodlama ,görsel sanatlar ,oyun ,matematik ,fen gibi alanları bütünleşik plan çerçevesinde müfredatta yer alan kazanımları öğrencilerimize kazandırmayı amaçlamaktayız.

22.03.2022 154

22-03-202222-03-2022