YARIYIL TATİL PLANI

İl Milli Eğitim müdürlüğümüz tarafından "Çocuk Trafik Eğitim Parkı 15 Tatil Eğitim Planı" yayınlandı .Aşağıda ayrıntılı bilgi ve açıklamalar doğrultusunda, isteyen velilerimiz eğitimlere müracaat edebilirler.

"Geleceğimizin teminatı öğrencilerimize, derslerde öğrendikleri teorik trafik bilgilerini uygulama fırsatı vermek, okul dışında her an karşı karşıya kaldıkları trafik ortamını, Çocuk Trafik Eğitim Parkında gerçekleştirerek trafik kurallarına uygun davranış kazandırmak, trafik kültürünün oluşmasına ve trafik kazalarının en aza indirilmesine yardımcı olmak amacıyla İl Millî Eğitim Müdürlüğümüze bağlı olarak, "İstasyon Mahallesi Açelya Sokak Nilüfer Caddesinde" faaliyet gösteren Çocuk Trafik Eğitim Parkı  faaliyetlerine devam etmektedir.

Edirne Çocuk Trafik Eğitim Parkı'nda 24 Ocak- 04 Şubat 2022 tarihleri arasında uygulanacak  2021-2022 eğitim ve öğretim yılı  "15  Tatil Eğitim Planı" ekte sunulmuştur.

19.01.2022 566

Açıklamalar için TIKLAYINIZ